Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες: Οι λιποθυμίες, η συγκίνηση, οι αδιάφοροι! Τρομερό παρασκήνιο

Ποιοι έδωσαν το παρόν;

21 Ιουλίου 2018 09:40
Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες: Οι λιποθυμίες, η συγκίνηση, οι αδιάφοροι! Τρομερό παρασκήνιο

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, το περασμένο Σάββατο.

Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου εψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, για να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Η μητέρα του, Ελένη Κόκκαλη, λύγισε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας και έγειρε πάνω στο φέρετρο του νεκρού παιδιού της. Ο πατέρας του, Σωκράτης Κόκκαλης, όρθιος καθόλη τη διάρκεια της τελετής, φανερά συγκλονισμένος. Τα αδέλφια του, οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον φίλο τους, το γελαστό παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθήνα μετράει τις πληγές της: 1000 νεκροί στην Αττική από τον φονικό καύσωνα!

Συγκλονισμένοι όλοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους κατά τη διάρκεια των τριών επικηδείων που εκφωνήθηκαν. Δυο φίλοι του νεαρού Σωκράτη μίλησαν για το γελαστό παιδί, για την κοινή τους πορεία, θυμήθηκαν περιστατικά που έζησαν μαζί. Ο ένας από τους δυο, μάλιστα, καθώς τον έπνιγαν τα δάκρυα, δεν μπόρεσε καν να ολοκληρώσει τον αποχαιρετισμό στο φίλο του. Ακολούθησε ο αποχαιρετισμός από τα αδέλφια του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, με τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη να εκφωνεί τον επικήδειο: «Καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε. Αυτό δεν θα γίνει, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς. Πάνω απ΄όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει». Λόγια απλά, που συγκλόνισαν.

Αργότερα, όταν το φέρετρο βγήκε από την Εκκλησία, οι πάντες λύγισαν. Η Ελένη Κόκκαλη, υποβασταζόμενη από τον γιο της Κωνσταντίνο ακολουθούσε το φέρετρο με το νεκρό παιδί της. Ακολουθούσαν τα υπόλοιπα παιδιά της και ο Σωκράτης Κόκκαλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στη κηδεία του Σωκράτη!

Η ταφή έγινε στο Α' Νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και βρέθηκαν από νωρίς στη Μητρόπολη Αθηνών, εκπρόσωποι του αθλητικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Παππάς, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, ο Δημήτρης Μελισανίδης, η Μαριάννα Λάτση με τον γιό της Παρι Κασιδόκωστα-Λάτση, η Ελλη Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα, ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, τα αδέλφια Παπανδρέου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Λούβαρης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακοί και πολλοί άλλοι.

Την νεκρώσιμο ακολουθία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Συντετριμμένη η Έλλη Στάη! Στο πλευρό της φίλης της, Ελένης Κόκκαλη!

Εντωμεταξύ, από το πρωί, ο περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, είχε γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη και πολλών άλλων.

Ξεχώρισε, για το συγκλονιστικό του μήνυμα αυτό της Παυλίνας Βουλγαράκη, κόρης του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη και στενής φίλης της συντρόφου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Μαρίας Τσούτσια: «Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Το μήνυμα για την σύντροφό του που ραγίζει καρδιές!

Ο συγκλονιστικός επικείδιος των αδερφών του

Με λόγια σπαρακτικά, αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ τα τρία αδέλφια του. Τον επικήδειο διάβασε ο αδελφός του Κωνσταντίνος Κόκκαλης.

Τα λόγια τους συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον χαρισματικό μικρότερο γιό της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου», είπε ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης εκ μέρους και των τριών αδελφών του εκλιπόντος, Πέτρου Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.


Επικήδειους διάβασαν δυο ακόμη φίλοι του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, με τον έναν από τους δυο να μην κατορθώνει από τα δάκρυα που τον έπνιγαν, να ολοκληρώσει τα λόγια που είχε να πει για τον φίλο του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Δεν άντεξε η Δούκισσα Νομικού και κατέρρευσε!

Η Δήμητρα Ματσούκα δίπλα στον Πέτρο σεμνά και διακριτικά

Ο μεγαλύτερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος Κόκκαλης, που είναι από τον πρώτο γάμο με την Σοφία Σκούρα, δεν μπορούσε να μη συνοδεύεται από την σύντροφό του Δήμητρα Ματσούκα.

Kαι οι δύο έδειχναν συντετριμμένοι στην εξόδιο ακολουθία, με την ηθοποιό να βρίσκεται διακριτικά πίσω από κάθε βήμα του Πέτρου Κόκκαλη. Οι δυο τους είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2016 και φαίνεται πως το δέσιμό τους γίνεται όλο και πιο ισχυρό.

Απαρηγόρητη η Δούκισσα Νομικού - Βράχος ο σύζυγος της


Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ετεροθαλής αδελφός του Σωκράτη Jr, Δημήτρης Θεοδωρίδης με τη σύζυγό του Δούκισσα Νομικού. Συντετριμμένοι και οι δύο.


Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Τα δύο αδέλφια είχαν άρρηκτους δεσμούς και μάλιστα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βοστόνη, όπου σπούδαζαν, είχαν νοικιάσει δυο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία, για να είναι κοντά ο ένας στον άλλον.

Εκτός από τους δεσμούς αίματος που τους έδεναν, είχαν και μία δυνατή φιλία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τους έβλεπε κανείς στις κερκίδες των Ερυθρόλευκων να παρακολουθούν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Πολλές φορές μαζί τους ήταν και οι σύντροφοί τους.

Η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Τσούτσια ( κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Συντετριμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας!

Τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα και τα καλοκαίρια τους στη Μύκονο αφού η οικογένεια Κόκκαλη διατηρεί εξοχική κατοικία στην οποία περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Η Έλλη Στάη ήταν εκεί για την φίλη της Ελένη Κόκκαλη

Η Έλλη Στάη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Νίκο Μουνδρέα πήγε στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη junior.

Η δημοσιογράφος είναι κολλητή φίλη με την Ελένη Κόκκαλη από τα σχολικά τους χρόνια και δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη φίλη της.

Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη junior τους «πάγωσε» όλους με την Έλλη Στάη να είναι συνεχώς στο πλευρό της Ελένης Κόκκαλη.

Η Μαριάννα Λάτση αγνώριστη στην κηδεία


Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς του και ιδιαίτερα η μητέρα του Ελένη Κόκκαλη! Η Μαριάννα Λάτση, στενή φίλης της Ελένης είναι στο πλευρό της στενής της φίλης και στέκεται βράχος! Η Μαριάννα γνώριζε από μικρή ηλικία τον Σωκράτη και όπως είναι φυσικό κατέρρευσε στην κηδεία του!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share