Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλληνες στρατιωτικοί: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς τους! Τι φοβάται το Μαξίμου; (video)

Ποια είναι η κατάσταση των στρατιωτικών!

19 Ιουλίου 2018 20:39
Έλληνες στρατιωτικοί: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς τους! Τι φοβάται το Μαξίμου; (video)

Τόσο ο Δημήτρης Κουκλατζής όσο και ο Άγγελος Μητραιτώδης σαν στρατιωτικοί είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι για δύσκολες καταστάσεις και φίλος του Δημήτρη είπε στο Σταρ ότι και οι δύο κρατούν την ψυχραιμία τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουντιάλ 2018: Ο Μόντριτς πανηγύρισε με παιδάκι με σύνδρομο Down (photos)

Την ίδια ώρα και μετά από τις αλλεπάλληλες...ψυχρολουσίες της τουρκικής δικαιοσύνης, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συνάντηση Τσίπρα- Ερντογάν, στο Μαξίμου υπάρχει έντονος σκεπτικισμός για την εξέλιξη της υπόθεσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Νεκρός Ολυμπιονίκης σε συμπλοκή με ληστές

Και ενώ μετά την σύλληψή τους και την αρχική κράτησή τους η κυβέρνηση μέσω του Δημήτρη Τζανακόπουλου διαβεβαίωνε πως είναι θέμα λίγων 24ωρων η απελευθέρωσή τους, τελικά οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν για περισσότερες από 140 ημέρες κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ οι εκτιμήσεις για το πότε θα επιστρέψουν μόνο αισιόδοξες δεν είναι.

Η απόρριψη του νέου (πέμπτου) αιτήματος αποφυλάκισης σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι ο εισαγγελέας ετοιμάζει αυστηρό κατηγορητήριο, λογίζονται ως αρνητικοί οιωνοί, αφού πολλοί κάνουν λόγο για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα από τη μεριά των Τούρκων! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις! Έτσι χαράκωνε τα βρέφη η μανιακή στα Νότια προάστια! (video)

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share