Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σωκράτης Κόκκαλης junior: Το κείμενο που συγκλονίζει! "Πέθανε και κάποιοι είναι χαρούμενοι..."

Κείμενο γροθιά στο στομάχι...

19 Ιουλίου 2018 15:18
Σωκράτης Κόκκαλης junior: Το κείμενο που συγκλονίζει!

Ο ίδιος εκφράζει τον προβληματισμό του που κάποιοι χάρηκαν με τον θάνατο του, ακριβώς επειδή είναι πλούσιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέρρευσε ο Σωκράτης Κόκκαλης! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την κηδεία και την νεκροψία του Σωκράτη τζούνιορ!

Αναλυτικά το κείμενο από τον προσωπικό του λογαριασμό:

Πέθανε ο γιος του Κόκκαλη και υπάρχει κόσμος που είναι σχεδόν χαρούμενος που πέθανε ένας άνθρωπος 34 χρονών. Υπάρχει κόσμος που θεωρεί ότι οποιοσδήποτε είναι γιος ή κόρη πλούσιας οικογένειας είναι εξ ορισμού κακός και του αξίζει η οποιαδήποτε ατυχής κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Πρίντεζης: «Θα θυσίαζα τα πάντα για να έχω τον πατέρα μου έστω για 10 λεπτά» (Video)

Υπάρχει κόσμος που αγνοεί ότι οι εθισμοί ή η δυστυχία δεν έχουν ταξικό χαρακτήρα, υπάρχει κόσμος που γελάει με τον θάνατο ενός ανθρώπου που δεν ήξερε και που δεν είχε ιδέα τι βάρος μπορεί να κουβαλούσε λόγω του ονόματός του ή του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσε. Υπάρχει κόσμος που χαίρεται με την δυστυχία των άλλων λες και ο θάνατος οποιουδήποτε μπορεί να καλυτερεύσει την δική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Νίκος Κουρής!

Υπάρχει κόσμος πολύ τοξικός και το μέσο αυτό (το fb) είναι το ιδανικό γήπεδο για να παίξει την μπάλα του.

Και κάτι ακόμα. Επί δύο χρόνια, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, παρακολουθούσα από κοντά παιδιά σε απεξάρτηση. Είδα παιδιά από φτωχές οικογένειες, από πλούσιες, παιδιά που μεγαλώσανε καλά και παιδιά που μεγαλώσανε δύσκολα. Τραβούσαν όλα ένα Γολγοθά και ήταν στιγμές που ένιωθα πολύ μικρός απέναντί τους. Κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει η ζωή, ποιος κοντινός του θα βασανιστεί από δαίμονες, εθισμούς και δυστυχίες και αν ο ίδιος θα γλιτώσει.

Όμως χαρά δεν μπορεί κανείς να αντλεί από τη δυστυχία των άλλων. Δεν πρέπει, είναι λάθος, είναι βάρβαρο και πολύ σκληρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην showbiz: Τα διέλυσαν όλα λίγο πριν τον γάμο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share