Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θάνατος Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Γιατί καθυστερεί η κηδεία του;

17 Ιουλίου 2018 11:33
Θάνατος Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Γιατί καθυστερεί η κηδεία του;

Σε ηλικία 34 μόλις χρόνων έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη στο Κλίβελνατ του Οχάιο από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένεια του.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και η σύζυγος του, πληροφορήθηκαν τα τραγικά νέα ενώ παραθέριζαν στη Μύκονο. Όπως ήταν αναμενόμενο, επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα.

Οι διαδικασίες μάλιστα για την επιστροφή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη Jr. στην Ελλάδα δεν είναι απλές και θα πάρουν κάποιο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Τσούτσια: Σε τραγική κατάσταση η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη jr! Τα απανωτά χτυπήματα, τα σκάνδαλα και τώρα ο θάνατος...

Στις ΗΠΑ μετέβη η μητέρα του νεκρού, Ελένη, με τον Πέτρο και τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη για να συνοδεύσουν την σορό του πίσω στην πατρίδα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του, δεν επέτρεψαν στον ιστορικό πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη να μεταβεί στην Αμερική.

Άγνωστο παραμένει πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία αφού η διαδικασία επαναπατρισμού της σωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συγκεκριμένα, για να επιστρέψει η σορός ενός Έλληνα κατοίκου που απεβίωσε χρειάζονται διαδικασίες τόσο στα Ελληνικά σύνορα όσο και στο τελωνείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share