Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις του σοκάρουν: Τι βρέθηκε από τις σημειώσεις του 14χρονου στο ημερολόγιο! (video)

Το bullying, οι σκέψεις και οι προβληματισμοί!

12 Ιουλίου 2018 08:11
Αποκαλύψεις του σοκάρουν: Τι βρέθηκε από τις σημειώσεις του 14χρονου στο ημερολόγιο! (video)

Η αυτοκτονία του μαθητή στην Αργυρούπολη, ο οποίος κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Συγκλονιστικά είναι και τα στοιχεία από το ημερολόγιο του μαθητή.

Στις σελίδες του ημερολογίου, ο 15χρονος αποτυπώνει τις σκέψεις του, το bullying που δεχόταν, τις προθέσεις του, αλλά και τους προβληματισμούς του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Τις πρώτες λέξεις τις γράφει αρχές Ιουνίου και ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα, περίπου ενός μήνα, που δεν κρατά σημειώσεις.

Ο μαθητής επανέρχεται στις 6 Ιουλίου, όπου αναφέρεται σε ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό και αυτό και αυτό φαίνεται ότι τον επηρέασε αρνητικά και ίσως να αποτέλεσε και την αιτία, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, για να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα αυτά έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν οι φίλοι του, οι συμμαθητές του και συγγενικά του πρόσωπα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share