Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την δίκη της Δώρας Ζέμπερη! (video)

Όσα αποκάλυψε η μητέρα της...

11 Ιουλίου 2018 21:24
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την δίκη της Δώρας Ζέμπερη! (video)

Δρακόντεια θα είναι αύριο τα μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου ξεκινά και πάλι η δίκη για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο δεύτερο νεκροταφείο. Οι αρχές φοβούνται την οργή των συγγενών της άτυχης κοπέλας όταν αντικρίσουν και πάλι τον κατηγορούμενο Μανώλη Σοροπίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Αίσιο τέλος για τον 21χρονο περιπατητή Ολλανδό!

Η μητέρα της αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει: «Αναγκάζομαι να τον βλέπω αυτόν και δεν θέλω. Μας τυραννάει τόσο καιρό και εμένα και τα παιδιά. Έχουμε χάσει τα πάντα. Είναι ο διάολος μεταμορφωμένος. Ο διάολος που ήρθε να σκοτώσει το παιδί μου στη γη. Δεν εξηγείται αλλιώς. Το παιδί μου ήταν αγγελούδι».

Εικόνες με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να επιχειρεί να λιντσάρει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης του θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν αύριο οι αρχές. Στόχος τους ο Μανώλης Σοροπίδης να μην έρθει σε επαφή με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας εντός και εκτός δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Αγρίνιο: Εξελίξεις με τον θάνατο του δασκάλου! (video)

Το μεγάλο ερώτημα στο οποίο πατάει και η υπεράσπιση του Μανώλη Σοροπίδη είναι σε ποιον ανήκει το δεύτερο dna που βρέθηκε πάνω στην άτυχη εφοριακό.

10 είναι οι μάρτυρες που θα καταθέσουν αύριο στη δίκη η οποία διεξάγεται χωρίς την οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει εντός της αίθουσας την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: Star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share