Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η σύντροφος του 23χρονου φαντάρου: "Άθελα του ο Τάκης..."

Σπάει την σιωπή της!

8 Ιουλίου 2018 14:02
Σοκάρει η σύντροφος του 23χρονου φαντάρου:

Δεν έχει τέλος το μυστήριο της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 28 Ιουνίου.

Αρχικά τα νέα στοιχεία που είχαν έρθει στο φως από τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου δείχνουν πως ο Σαράντης Κολλιαδέλης ήταν στο κατάστρωμα στις 5:30 το πρωί μία ώρα πριν αποβιβαστεί από το πλοίο.

Τώρα, σύμφωνα με πολλές ανώνυμες καταγγελίες, ο 23χρονος φαντάρος εθεάθη να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Μάλιστα σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η τελευταία φορά που έγινε αντιληπτός ήταν στην διεύθυνση Μενελάου στην Νίκαια, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούν εκεί οι έρευνες.

Ερωτηματικά προκαλεί και το τι είχε εκμυστηρευτεί ο 23χρονος στην σύντροφό του, καθώς όπως είχε πει ο ίδιος φοβόταν πως κάποιος τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό.

Ο πατέρας του μίλησε και πάλι στην κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR αναφέροντας πως «θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό».

«Από την άλλη η σύντροφός του αναφέρει πως «Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές ... .ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά».

Πάντως απομένουν λίγες ώρες για την ολοκλήρωση της εξέτασης των καμερών του γκαράζ. Τα πράσινα παπούτσια που φορούσε ο Τάκης ίσως δώσουν τη λύση στο μυστήριο.

Να σημειωθεί πως ο Σάκης Κολλιαδέλης ταξίδευε εκείνη την νύκτα μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος τον είδε για τελευταία φορά στις δύο τα ξημερώματα.

Ο αγνοούμενος ένα τέταρτο αργότερα, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του και στη συνέχεια το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Αρχικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του Τάκη πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά της Τήνου, καθώς οι Αρχές υπολόγισαν από το τελευταίο στίγμα του κινητού του, το σημείο που βρισκόταν εκείνη την ώρα το «Νήσος Ρόδος»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share