Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπαραγμός και οδύνη για την 5χρονη Μαρία - Χριστίνα που έφυγε από την ζωή με τόσο βίαιο τρόπο!

Τα λόγια είναι περιττά!

4 Ιουλίου 2018 13:38
Σπαραγμός και οδύνη για την 5χρονη Μαρία - Χριστίνα που έφυγε από την ζωή με τόσο βίαιο τρόπο!

Τελείται σήμερα η κηδεία της 5χρονης Μαρίας – Χριστίνας Δημητρίου που έσβησε στο τραγικό τροχαίο στο Αβδελλερό – Κηδεύεται και ο 42χρονος υπάλληλος της ΑΗΚ Γιώργος Γεωργίου – Ο επίλογος των δύο τραγωδιών!

Τελούνται σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου οι κηδείες της 5χρονης Μαρίας – Χριστίνας Δημητρίου και του 42χρονου Γιώργου Γεωργίου.

Συγκεκριμένα η κηδεία της 5χρονης θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι από την Εκκλησία Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Η Μαρία – Χριστίνα έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου 2018, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας της με συνοδηγό τη μητέρα της και τα άλλα δύο αδέλφια της, στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Ριζοελιάς, κτυπήθηκε από πίσω από όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός.

Ο αλλοδαπός ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ναρκοτέστ, παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι κοιμήθηκε στο τιμόνι και όλες τις εναντίον του κατηγορίες για την πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαζύγιο - βόμβα στην showbiz! Μετά από 24 χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν!

Παράκληση της οικογένειας οι παρευρισκόμενοι φορέσουν άσπρες ή ροζ μπλούζες κατά την ώρα της κηδείας.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια η οποία δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Μία ώρα αργότερα στις 4.30 θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μενεού, η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου, 42 χρόνων από τη Λάρνακα.

Ο Γεωργίου, υπάλληλος της ΑΗΚ βρισκόταν το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018, σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος και ασχολείτο με κλάδεμα δέντρου, κλαδιά του οποίου ήταν μπλεγμένα σε καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται ότι αποκόπηκε πήρος του ανυψωτήρα με αποτέλεσμα ο κλωβός να πέσει στο έδαφος από ύψος 4 περίπου μέτρων. Ο άτυχος Γεωργίου που καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, έπεσε και κτύπησε το κεφάλι του στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η ταφή του Γεωργίου θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Μενεού, ενώ έγινε έκκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share