Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στα Καμμένα Βούρλα! - 52χρονος ασελγούσε σε μία 14χρονη μαθήτρια!

Ο 52χρονος αναμένεται την Τρίτη να οδηγηθεί στην ανακρίτρια

30 Ιουνίου 2018 14:44
Φρίκη στα Καμμένα Βούρλα! - 52χρονος ασελγούσε σε μία 14χρονη μαθήτρια!

Ένα φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στα Καμμένα Βούρλα. Ένας 52χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 13χρονη κόρη φιλικού του ζευγαριού

Ο 52χρονος αναμένεται την Τρίτη (03.07.2018) να οδηγηθεί στην ανακρίτρια όπου θα απολογηθεί.

Μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθη ένας 52χρονος ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος, ο οποίος είναι κι εκείνος πατέρας, φέρεται να θώπευε τη μικρή σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2016 – 2017 όταν δηλαδή εκείνη δεν ήταν καν 13 ετών.

Η μικρή επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Oι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού και ο παίκτης που θα διεκδικήσει τις 100.000€!

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός λαπ-τοπ, καθώς και οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Η απογοήτευση των Διάσημων με την αποχώρηση του Τσίλη και ο σκληρός αγώνας για το έπαθλο! (video)

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29.06.2018) ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη.

Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share