Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άξιοι θαυμασμού: Εύζωνες στέκονται αγέρωχοι και ακίνητοι κάτω από την αφόρητη ζέστη! (Photo)

Οι διαθέσεις του καιρού, χειμώνα - καλοκαίρι, δεν τους επηρεάζουν!

22 Ιουνίου 2018 17:50
Άξιοι θαυμασμού: Εύζωνες στέκονται αγέρωχοι και ακίνητοι κάτω από την αφόρητη ζέστη! (Photo)

Στέκουν αγέρωχοι, ευθυτενείς, ακίνητοι. Φρουροί, μέρα και νύχτα, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ό,τι κι αν διαδραματίζεται γύρω τους εκείνοι έχουν μάθει να μην αντιδρούν: από τους ανθρώπους, τουρίστες και μη, που θέλουν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους, τους αδιάκριτους που θέλουν να τους αγγίξουν, μέχρι και τις καιρικές συνθήκες, ειδικά τις ακραίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor βόμβα: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ!

Τόσο στις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, που η Αθήνα κυριολεκτικά «βράζει», όσο και στις παγερές, χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες, οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς πάλι παραμένουν ακίνητοι, εκτεθειμένοι στον καιρό.

Οι διαθέσεις του καιρού, χειμώνα – καλοκαίρι, δεν τους επηρεάζουν. Το μόνο που οφείλουν να προσέχουν είναι να μην βραχεί η ευζωνική στολή. Σε περίπτωση βροχής μπαίνουν εντός της σκοπιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δουρουντάκη: Προφυλακιστέος ο ένας αδερφός μετά την απολογία του! (Video)

Στην ζέστη, όμως, η κατάσταση μοιάζει λίγο παραπάνω αφόρητη. Πόσες φορές δεν έχουμε δει φωτογραφίες με τους Εύζωνες κάθιδρους, να «λιώνουν» κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέλαβε και σήμερα ο φωτογραφικός φακός στο Σύνταγμα.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας με ένα μαντίλι σκουπίζει τον ιδρώτα ενός από τους δυο εύζωνες,που παρά την αφόρητη ζέστη είναι υποχρεωμένος να στέκεται ακίνητος στο φυλάκιο...

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share