Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρτέμης Σώρρας: Μοιράζει λεφτά μέσα από το κρατητήριο! Το πόρισμα καταπέλτης και η ατάκα που έστειλε τους αστυνομικούς! (video)

Διαβάστε αναλυτικά...

20 Ιουνίου 2018 20:40
Αρτέμης Σώρρας: Μοιράζει λεφτά μέσα από το κρατητήριο! Το πόρισμα καταπέλτης και η ατάκα που έστειλε τους αστυνομικούς! (video)

Οι χειροπέδες που του πέρασαν οι αστυνομικοί το περασμένο Σάββατο στον Άλιμο και η κράτησή του σε κελί του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας δεν άλλαξαν τις βλέψεις του Αρτέμη Σώρρα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» είπε στους αστυνομικούς της φρουράς των κρατητηρίων ότι δεν πρέπει να διστάσουν να του ζητήσουν βοήθεια σε περίπτωση που χρειάζονται κάποια δωρεά για εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Γίνεται ατομικό από την...

Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας στο πόρισμα του αναφέρει ότι οι οπαδοί του είναι φανατισμένοι σε πολύ ανησυχητικό βαθμό και η οργάνωση «πρόκειται για νέο μόρφωμα» ! Η πίστη των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα αγγίζει τα όρια του θρησκευτικού φανατισμού αναφέρει στο πόρισμα των 19 σελίδων η εισαγγελέας Πρωτοδικών. Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά: «Το νέο αυτό μόρφωμα συνδυάζει στοιχεία νεοπαγανισμού αποκρυφισμού αρχαιολατρίας εθνικισμού και μυστικισμού». Είναι μάλιστα τόσο φανατισμένοι που κάνουν μεταμεσονύχτιες τελετές σε αρχαιολογικούς χώρους με επικλίσεις σε προγόνους και αρχαίους θεούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share