Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλληνες αξιωματικοί: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τούρκος εισαγγελέας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης! (video)

Ραγδαίες εξελίξεις!

20 Ιουνίου 2018 20:30
Έλληνες αξιωματικοί: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τούρκος εισαγγελέας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης! (video)

Νέες φωτογραφίες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη έδωσαν στην δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ την ίδια ώρα που και οι δύο άκουσαν ένα νέο «όχι» στο αίτημα για αποφυλάκισή τους!

Όλοι θεωρούσαν ότι το αίτημα θα απορριφθεί αφού είμαστε λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει συνταχθεί επίσημο κατηγορητήριο και αυτή είναι η 3η φορά που το αίτημα απορρίπτεται!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτησή τους στην ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Αγκυρα και έτσι οι δυο έλληνες στρατιωτικοί διαθέτουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η πίστη των Μαχητών, το πείσμα των Διάσημων και ο εκνευρισμός για τις σερί νίκες! (video)

Έτσι καταρρίπτεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα των τουρκικών αρχών οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρούνται ύποπτοι φυγής. Ο εισαγγελέας ωστόσο επέμεινε πως αφού δεν έχουν τόπο διαμονής στην Τουρκία, είναι κοινοί κατάσκοποι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share