Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε σήριαλ εξελίχθηκε η σύλληψη του Μπαρμπαρούση! Πως έφτασε στο... Χαλάνδρι; (video)

Τι είπε στους αστυνομικούς μόλις τους είδε!

18 Ιουνίου 2018 20:20
Σε σήριαλ εξελίχθηκε η σύλληψη του Μπαρμπαρούση! Πως έφτασε στο... Χαλάνδρι; (video)

Φωνάζοντας «η Μακεδονία είναι ελληνική», βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας.

Ο βουλευτής αρνήθηκε τις κατηγορίες, κρατείται και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο βουλευτής, ο οποίος καταζητούνταν από την αστυνομία από την περασμένη Παρασκευή, μετά το κάλεσμά του σε πραξικόπημα, είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι φίλης του στην Πεντέλη. Τελικά όμως όπως ανακοινώθηκε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνελήφθη στο σπίτι του στο Πάτημα Χαλανδρίου, ενώ η γυναίκα που προσήχθη φέρεται να μην είναι φίλη του, αλλά η σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μπαρμπαρούσης ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα και φέρεται να μην προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Μάλιστα ο ίδιος προκειμένου να διαφύγει χρησιμοποίησε επαρχιακούς δρόμους σε ορεινα σημεία και έτσι έφτασε στην Αθήνα! Ο Μπαρμπαρούσης είχε βρει τελικά κατάλυμα σε παιδικό του φίλο! Ο ίδιος νόμιζε ότι η 48ωρη προθεσμία από το αυτόφωρο είχε λήξει αλλά τελικά... ήταν διαρκείας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share