Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αιματηρή επίθεση σε Φεστιβάλ στο Νιου Τζέρσεϊ!

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε πλήθος κόσμου

17 Ιουνίου 2018 19:07
Αιματηρή επίθεση σε Φεστιβάλ στο Νιου Τζέρσεϊ!

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον είκοσι τραυματίστηκαν σε περιστατικό πυροβολισμών στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Μεταξύ των τραυματιών είναι ένας 13χρονος, καθώς και τρεις που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: 'Εφτασε στην Ελλάδα η Ροδάνθη Καπαρού! Οι αγκαλιές και τα φιλιά με την οικογένειά της!

Όπως αναφέρθηκε από τις Αρχές, «οι τραυματίες είναι πολλοί και κάποιοι από αυτούς στο χειρουργείο». Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι «η κατάσταση είναι πολύ χαοτική εκεί έξω». Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε ότι ο ίδιος και ο αδελφός του ήταν στο σημείο, όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί οι δράστες που άνοιξαν πυρ. Δύο ύποπτοι αναγνωρίστηκαν από την Αστυνομία. Ο ένας είναι 33 ετών και έπεσε νεκρός στο σημείο, ενώ ο δεύτερος έχει συλληφθεί.

Και οι δύο τραυματίστηκαν από αστυνομικά πυρά. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ολονύχτιου φεστιβάλ τέχνης, στο Τρέντον. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πρόκειται για τοπικό φεστιβάλ που περιλαμβάνει τέχνη, μουσική και φαγητό. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής, ενώ συνήθως προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους.

Πηγή: real.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share