Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Πύρρου Δήμα λίγο πριν πεθάνει!

Αισιόδοξη και αγωνίστρια μέχρι τέλους!

15 Ιουνίου 2018 15:20
Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Πύρρου Δήμα λίγο πριν πεθάνει!

Αγωνίστρια μέχρι τέλους ήταν η σύζυγος του Πύρρου Δήμα. Η Αναστασία Δήμα, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιουνίου την τελευταία της πνοή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο επί 3,5 χρόνια.

Ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να ελπίζει και να «μάχεται». Μάνα τεσσάρων παιδιών, η Αναστασία Δήμα το «πάλεψε» μέχρι τέλους έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που είχε ανεβάσει προ μηνών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ήταν Οκτώβριος του 2017 όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία εξωφύλλου που έγραφε:

«I’m ready for a new chapter in my life», δηλαδή «είμαι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος της κακοκαιρίας το Μεσολόγγι! - Ο «Μίνωας» έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα! (Photo)

Aπό κάτω, ο Πύρρος Δήμας είχε σχολιάσει: «We are ready», δηλαδή «είμαστε έτοιμοι», συνοδεύοντας το μήνυμά του με πολλές καρδιές.

Συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης της μέχρι τέλους, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης παράτησε την πολιτική για να είναι στο πλευρό της γυναίκας του στη δύσκολη μάχη που έδινε.

«Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δε μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δε θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. …Η οικογένειά μου πάνω απ' όλα» είχε πει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στον ελληνικό αθλητισμό! Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς!

«ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Μετά την απώλεια που είχε ο Πύρρος Δήμας με τον θάνατο της συζύγου του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια:

«O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του για την απώλεια της Αναστασίας Σδούγκου, συζύγου του κορυφαίου Ολυμπιονίκη μας Πύρρου Δήμα.

Η Αναστασία υπήρξε αθλητική συντάκτρια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εργαστεί με επιτυχία στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» αλλά και στην ΕΡΤ3, θέσεις που εγκατάλειψε μετά το γάμο της με τον Πύρρο Δήμα καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στον σύζυγό της που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Υπήρξε εξαιρετική μητέρα και αγωνίστρια της ζωής, μέχρι την τελευταία της ημέρα, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και τα παιδιά τους (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία Νίκος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Πλατεία Βικτωρίας: Νεκρός από μαχαιριές ένας 26χρονος!

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο και τα παιδιά τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share