Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: 17χρονος νεκρός από το αγωνιστικό αυτοκίνητο συγχωριανού του!

Στην Κύπρο!

15 Ιουνίου 2018 10:45
Θλίψη: 17χρονος νεκρός από το αγωνιστικό αυτοκίνητο συγχωριανού του!

Ο 17χρονος Γιώργος Βασιλείου, μαθητής από την Επισκοπή, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου στη Κύπρο. Σε λιγότερο από έναν μήνα επρόκειτο να καταταγεί στον στρατό, όμως το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε χθες στις 5:30 το απόγευμα στην Επισκοπή της Λεμεσού. Η μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος συγχωριανός του.

Ο 29χρονος εγκατέλειψε αρχικά τη σκηνή, αλλά λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε, ενώ το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε στο γκαράζ του σπιτιού του. Μάλιστα φέρεται να είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε ασθενοφόρο. Εξάλλου στη σκηνή του δυστυχήματος δεν είχε εντοπιστεί ούτε η μοτοσυκλέτα του 17χρονου και για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε ότι το θύμα ήταν πεζός. Ωστόσο, μετά από έρευνες στην περιοχή, η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε σε χωράφι, κρυμμένη κάτω από φύλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής όπου ανάφερε την οδική σύγκρουση. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη. Ακολούθως, ο 29χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.



Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share