Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου - Το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Facebook (video)

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί....

14 Ιουνίου 2018 17:31
Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου - Το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Facebook (video)

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης μέσω βίντεο που δημοσίευσε από το νοσοκομείο στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Οπως αναφέρει η ίδια το πρόβλημα υγείας της, το οποίο δεν γνωστοποίησε, την εμπόδισε να παρεβρεθεί σε εκδήλωση με θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

«Προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να παρεβρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά» ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Πάντως η Αντιπεριφερειάρχης δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook, η ίδια έγραψε ως σχόλιο: «Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή...».

Δείτε το video:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share