Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Άλιμo: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 14χρονου Αλέξανδρου! Τραγική φιγούρα οι γονείς του (video)

Τραγικές στιγμές!

13 Ιουνίου 2018 15:47
Τραγωδία στον Άλιμo: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 14χρονου Αλέξανδρου! Τραγική φιγούρα οι γονείς του (video)

Στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον 14χρονο Αλέξη ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το μικρό αγόρι πήγαινε για προπόνησή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο ύψος του Αλίμου.

Σήμερα στις 11:00 το πρωί, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συναθλητές αποχαιρέτησαν τον 14χρονο Αλέξη ο οποίος «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα "παιδιά" του Παύλου στην κηδεία του: Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού στην Μητρόπολη Αθηνών! (video)

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του.

Εκεί ήταν και οι συμμαθητές του από το 1ο Γυμνάσιο Αλίμου, οι συναθλητές του από το Καλαμάκι όπου πήγαινε κολυμβητήριο αλλά και από το Tae Kwon Do.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ:

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε την Παρασκευή. Το παιδί επέστρεφε από το κολυμβητήριο όταν ένα λευκό αυτοκίνητο του έκοψε το νήμα της ζωής.

«Προσπάθησε να περάσει το φανάρι και κάποιο αυτοκίνητο τον παρέσυρε» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο νεαρός φαίνεται να προσπάθησε να διασχίσει την λεωφόρο Ποσειδώνος, ωστόσο αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι αν το φανάρι ήταν πράσινο ή αν ο οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Ο οδηγός του οχήματος δεν εγκατέλειψε το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Παίδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε μπροστά στην γυναίκα και την κόρη του ο Αντώνης Βαγγόπουλος!

Οι γιατροί ωστόσο δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή. Οι γονείς ζητούν από οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην διερεύνηση του τραγικού περιστατικού να απευθυνθεί στην τροχαία, η οποία εξετάζει και τις κάμερες ασφαλείας από την στάση του τραμ.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share