Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θλίψη και ερωτηματικά στο χωριό της Αλσατίας όπου αυτοκτόνησε ο Αντονι Μπουρντέν (photos)

Τι συνέβη το τελευταίο βράδυ του διάσημου σεφ;

11 Ιουνίου 2018 17:56
Θλίψη και ερωτηματικά στο χωριό της Αλσατίας όπου αυτοκτόνησε ο Αντονι Μπουρντέν (photos)

Ενα από τα ωραιότερα μεσαιωνικά χωριά της Γαλλίας είναι το Kaysersberg. Οι Γάλλοι το λατρεύουν γι'αυτό και το 2017 το ψήφισαν ως το αγαπημένο τους χωριό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή: Το άθλιο δημοσίευμα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο λίγες ώρες μετά τον θάνατο του!

Ο θάνατος όμως του Μπουρντέν στο Σαμπάρ, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο χωριό, γέμισε ανησυχία και θλίψη τους κατοίκους. Από την μέρα που ο διάσημος σεφ αυτοκτόνησε το ξενοδοχείο έχει πλημμυρίσει από δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπουρντέν βρέθηκε στο χωριό για να γυρίσει ένα επεισόδιο της σειράς του Parts Unknown που παίζεται στο CNN. Το εν λόγω χωριό έχει δύο εστιατόρια πολύ υψηλής γκάμας, με αστέρια Michelin και βρίσκεται σε μια περιοχή διάσημη για τα κρασιά και τα αμπέλια της, καθώς και για τον γαστρονομικό της πλούτο.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο διάσημος σεφ δεν εμφανίστηκε στο δείπνο αλλά ούτε και το πρωί της Παρασκευής για πρωινός. Σερβιτόρος του εστιατορίου instub του ξενοδοχείου Le Chambard, όπου έμεινε ο Μπουρντέν, ο 24χρονος Maxime Voinson δήλωσε πως ο διάσημος σεφ έτρωγε εκεί κάθε βράδυ με τον φίλο του γάλλο σεφ Eric Ripert, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Le Bernardin, στη Νέα Υόρκη.

Ο σεφ Ripert προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον κ. Μπουρντέν στο κινητό του, σύμφωνα με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Ενας ρεσεψιονίστας πήγε τότε να ψάξει τον κ. Μπουρντέν στο δωμάτιό του και τον βρήκε κρεμασμένο στο μπάνιο.

Δείτε φωτογραφίες από το πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share