Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Φρουρούμενος και σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται ο 44χρονος οδηγός

Ο οδηγός φέρεται να ανάπτυξε για άγνωστη αιτία ταχύτητα!

25 Μαΐου 2018 17:20
Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Φρουρούμενος και σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται ο 44χρονος οδηγός

Φρουρούμενος και σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται ο 44χρονος οδηγός ΙΧ που το πρωί της Πέμπτης για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 73χρονο άντρα και να τραυματίσει ακόμη έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη ωστόσο από χθες είχε ξεκαθαριστεί πως ο οδηγός δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών. Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί της τροχαίας είναι πως το ασημί ΙΧ είχε φθαρμένα ελαστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Ποιος ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν χαιρέτισε φεύγοντας η Ντάρια;

Ο οδηγός φέρεται να ανάπτυξε για άγνωστη αιτία ταχύτητα αλλά δεν κατάφερε να το ακινητοποιήσει εξαιτιτης χαμηλής πρόσφυσης που είχαν τα ελαστικά του αυτοκινήτου με το οδόστρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικό έγκλημα: Έσφαξαν 21χρονη νταντά και έκαψαν το πτώμα της!

«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα», φέρεται να είπε η 9χρονη κόρη του οδηγού, που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ τη στιγμή της σύγκρουσης.

Την ίδια ώρα απαντήσεις ζητά η οικογένεια του άτυχου άντρα. «Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Μακάρι να ζούσε να μπορούσε να μας πει τι συνέβη», σημείωσε στο protothema.gr άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου άντρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share