Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Άλλο αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει": Ανατροπή στην τραγωδία της Μεταμόρφωσης!

Τι πραγματικά συνέβη;

25 Μαΐου 2018 10:07

Την εκτίμηση ότι το μοιραίο όχημα που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείο στη Μεταμόρφωση χθες το πρωί, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας συνολικά τρεις, χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο κάνει ο δικηγόρος του οδηγού.

Όπως είπε ο Μανώλης Ανασταστάκης μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, «αυτό που έχει συμβεί είναι ότι άλλο αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει», με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη στάση.

Ο ίδιος ωστόσο, εμφανίστηκε φειδωλός στις δηλώσεις του, αφού όπως είπε, περιμένει τα στοιχεία της Τροχαίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για τον Κώστα Ευριπιώτη!

Αναφορικά με τον ίδιο τον οδηγό, είπε πως «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, νοσηλεύεται χωρίς να έχει χτυπήσει σοβαρά, έχει κάταγμα στην κλείδα και χαμηλό αιματοκρίτη».

Κληθείς να σχολιάσει το αν έτρεχε ή όχι ο πελάτης του, ο Μ. Αναστασάκης, διέψευσε ότι η κόρη του οδηγού είπε ότι ο πατέρας της έτρεχε και ζήτησε να μη βγουν γρήγορα συμπεράσματα, αλλά «να μας δείξει πρώτα η Τροχαία με πόσο έτρεχε το αυτοκίνητο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Μάνδρα: Γνώριζε τον δολοφόνο της η 51χρονη! Ο μοιραίος διάλογος που οδήγησε στην τραγωδία!

Ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας προηγουμένως στο Καλημέρα Ελλάδα, από το σημείο της τραγωδίας, υποστήριξε ότι σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, το αυτοκίνητο πήγαινε με περίπου 60χλμ, σε μια περιοχή όπου το όριο είναι 50χλμ, ενώ τόνισε ότι στο σημείο δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.

Και ο Π. Μαδιάς παρατήρησε ίχνη χτυπήματος στην αριστερή πλευρά του οχήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κακή κατάσταση του δρόμου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share