Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μισέλ Ομπάμα: Αυτό είναι το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας της (photo)

BECOMING – Η Δική μου Ιστορία

24 Μαΐου 2018 19:28
Μισέλ Ομπάμα: Αυτό είναι το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας της (photo)

Το εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης βιογραφίας της, «BECOMING – Η Δική μου Ιστορία», που αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 13 Νοεμβρίου 2018, αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή! Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης φεύγει τελικά σήμερα!

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε το εξώφυλλο στο Instagram, με τους ακολούθους της να γράφουν πόσο ανυπομονούν να κυκλοφορήσει.

Για το εξώφυλλο, που έχει μια ανοικτή μπλε απόχρωση, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε μια λήψη από τη φωτογράφηση που έγινε φέτος στην Ουάσιγκτον, από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Μίλερ Μόμπλεϊ.

Οπως σημειώνει είναι ενθουσιασμένη «που μοιράζομαι με όλους εσάς το εξώφυλλο του «BECOMING», συμπληρώνοντας πως «η διαδικασία συγγραφής αυτού του βιβλίου είχε ιδιαίτερα προσωπικό και διαφωτιστικό χαρακτήρα για μένα».

Στην αυτοβιογραφία της, εξιστορεί τις εμπειρίες που την διαμόρφωσαν – από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, την εποχή που ως στέλεχος εξισορροπούσε τις απαιτήσεις της μητρότητας με αυτές της εργασίας, ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση στον κόσμο.

Παράλληλα περιγράφει τους θριάμβους και τις απογοητεύσεις της, δημόσιες και ιδιωτικές, ξεδιπλώνοντας ολόκληρη την ιστορία της όπως την έχει ζήσει – με τις δικές της λέξεις και υπό τους δικούς της όρους.

Δείτε το εξώφυλλο:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share