Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο ο Κώστας Γιαννόπουλος!

Ανείπωτος πόνος!

19 Μαΐου 2018 13:15
Νεκρός σε τροχαίο ο Κώστας Γιαννόπουλος!

Νέο τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει το Παννελήνιο με θύμα έναν νεκρό άνδρα!

Συγκεκριμένα ο 26χρονος οδηγός μιας νταλίκας, Κώστας Γιαννόπουλος έχασε τον έλεγχο στην Εθνική Οδό Αθήνων - Θεσσαλονίκης στην Φθιώτιδα με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να βρει τραγικό θάνατο!

Η 44χρονη μητέρα του θύματος μόλις έμαθε τα απίστευτα τραγικά μαντάτα για την ίδια και την οικογένειά της έπαθε σοκ και βρίσκεται υπό την παρακολούθηση ειδικού ψυχολόγου!

Οι λεπτομέρειες του τροχαίου είναι συγκλονιστικές, καθώς το θύμα μόλις προσέκρουσε το όχημα βρέθηκε εκτός νταλίκας και εγκλοβωμένος ανάμεσα σε συντρίμμια και ένα δέντρο!

Η Πυροσβεστική αρχικά απεγκλώβισε τον νεκρό και στην συνέχεια έψαξε λεπτομερειακά στην περιοχή μήπως υποήρχε και συνοδηγός του οχήματος που χρειαζόταν βοήθεια!

Το μοιραίο δρομολόγιο ήταν το τελευταίο για τον άτυχο Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος σε δύο ημέρες θα γιόρταζε την ονομαστική του εορτή δίπλα στην οικογένειά του!

Δυστυχώς την ίδια μέρα οι δικοί του άνθρωποι θα του πουν για πάντα το τελευταίο αντίο σε μια νέα τραγωδία που συγκλονίζει την χώρα!

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, η νταλίκα μετέφερε εμπόρευμα από το εργοστάσιο "Φέρο" στη Λαμία με προορισμό την Πάτρα, στην εταιρεία την οποία άνηκε και το μοιραίο όχημα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share