Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Προσοχή! Γέμισαν με εισπνεόμενες φόλες τα Προσφυγικά

Καταγγελία!

16 Μαΐου 2018 18:06
Προσοχή! Γέμισαν με εισπνεόμενες φόλες τα Προσφυγικά

Μία καταγγελία στην ομάδα «Αδέσποτοι Εθελοντές Πάτρας» έχει προκαλέσει αναστάτωση κυρίως στους κατοίκους των Προσφυγικών Πάτρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση - ματ της Δαλάκα στην επιλογή παικτών που της δίνει τη νίκη στο φετινό Survivor!

Σύμφωνα με την καταγγελία ασυνείδητοι έχουν γεμίσει την περιοχή με εισπνεόμενες φόλες οι οποίες επιφέρουν τον θάνατο στα άτυχα ζώα μέσα σε ελάχιστα λεπτά καθώς θεωρούνται ιδιαίτερα τοξικές. Η καταγγελία έγινε από την κ. Ευγενία, όπου «έχασε» το σκυλάκι της από μία τέτοια φόλα. Πρόκειται για την Μπέλλα που απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Η καταγγελία είναι η εξής:
"Από εισπνεόμενη φόλα, άκρως τοξική και ακαριαια. Σε 20 λεπτά μέσα… Το καθημερινό μας δρομολόγιο γύρω από τα προσφυγικα, πάνω από την Τριαντειο : Δορυλαιου, Εφεσου, Ηρακλείου, Περγάμου, Καισαρειας, Προποντίδος. Μάλλον στην Καισαρειας και Φαναριου γιατί μέχρι εκεί ήταν καλά… Μετά από ένα τετράγωνο άρχισε να τρέμει…Άδικο και βίαιο τέλος και εγώ να το βλέπω να σπαρταραει και να τρέχω να προλάβω. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν εξαιρετικά δυνατό, μάλλον δεν θα σωζοταν ακόμα κι επιτόπου να της την έκανε… Παρακαλώ Κοινοποιηστε μπας και σωθει κανένα άλλο. Δεν ωφελεί να βριζουμε και να καταριομαστε, δεν θα γυρίσει πίσω το κοριτσάκι μου και δεν το θέλω για τη μνήμη της. Απλά θέλω να βρεθεί όποιος το έκανε."

Δείτε την φωτογραφία της άτυχης Μπέλλα:

Πηγή: patrastimes.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share