Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καρδίτσα: Βρέθηκε σώα η 14χρονη Χριστίνα

Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου"

14 Μαΐου 2018 22:45
Καρδίτσα: Βρέθηκε σώα η 14χρονη Χριστίνα

Αίσιο τέλος για την 14χρονη Χριστίνα Κ. από την Καρδίτσα, που αναζητούνταν από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (11/5). Όπως έγινε γνωστό και επίσημα από "Το Χαμόγελο του παιδιού" η 14χρονη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε ήδη στην οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος! Τι είπε στον Ρουμάνο παρουσιαστή; (video)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η περιπέτεια της Χριστίνας Κ., 14 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Χριστίνα Κ. επέστρεψε στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της. Η δημοσιοποίηση του #Missing Alert, έκανε την ανήλικη να επιστρέψει άμεσα στους δικούς της ανθρώπους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share