Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγική απώλεια: Πέθανε ξαφνικά ο Άρης Λιβανός!

Είδηση - σοκ!

9 Μαΐου 2018 10:06
Τραγική απώλεια: Πέθανε ξαφνικά ο Άρης Λιβανός!

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο Άρης Λιβανός. Ο εκπαιδευτικός που συνδύαζε την αγάπη του για το τραγούδι, ήταν καθηγητής Γυμνασίου διδάσκοντας Γεωγραφία και Βιολογία.

Ενώ για περισσότερο από δύο εικοσαετίες συνδύαζε τις επιστήμες και την καλλιτεχνική του φύση αποκαλύπτοντας την ανθρωπογεωγραφία της επικοινωνίας μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες του.

Η καριέρα του ξεκίνησε ερμηνεύοντας Χατζιδάκι, Πλέσσα και Σπανό σε μικρά πιάνο μπαρ ενώ στην πορεία ασχολήθηκε έντονα και με το λαϊκό αλλά και ρεμπέτικο τραγούδι.

Έκανε συνολικά τέσσερις προσωπικούς δίσκους και τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να κάνει συναυλίες και live σε μουσικούς χώρους ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ερμηνευτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Τι τραγικό έκαναν οι Διάσημοι όταν έλειπαν οι Μαχητές σε... έπαθλο! Πλάνα που δεν έδειξε ποτέ η τηλεόραση!

Ο Άρης Λιβανός θαύμαζε έντονα τον Δημήτρη Μητροπάνο, στον οποίο είχε κάνει αφιέρωμα πέρυσι στην σκηνή του Ξέφωτο. Τότε είχε δηλώσει για τον Μητροπάνο και άλλους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες με αφορμή το αφιέρωμα: «Λατρεύω τα τραγούδια του από μικρό παιδί.

Έφυγε ξαφνικά και μας λείπει, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να τον ακούει. Μικροί και μεγάλοι αγαπούν τον Μητροπάνο και γι’ αυτό θέλαμε να υπάρχει ένας χώρος ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε τη μουσική κληρονομιά που μας έχει αφήσει». «Κάθε τραγούδι το ζω σαν να ‘ναι δικό μου.

Από τα αγαπημένα μου όμως είναι το “Άκου έχω φωνή” του Μουσαφίρη, το “Σβήσε το Φεγγάρι” του Κορκολή και το “Χρόνια σαν τριαντάφυλλα” του Κραουνάκη. Το καθένα από αυτά αφορά και μια διαφορετική περίοδο στη μουσική πορεία του Μητροπάνου, στάσεις τις οποίες κάνουμε και στο δικό μας πρόγραμμα».

Πηγή: parallaximag.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share