Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδηση - σοκ: Πασίγνωστο μοντέλο κατηγορείται για ερωτική διέγερση με... σκύλο! (videos)

Οι καταγγελίες της φιλοζωικής και τα βίντεο - ντοκουμέντο που σοκάρουν!

30 Απριλίου 2018 08:46
Είδηση - σοκ: Πασίγνωστο μοντέλο κατηγορείται για ερωτική διέγερση με... σκύλο! (videos)

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το 27χρονο μοντέλο, Deyana Mounira να παίζει με ένα σκύλο, δίπλα στην πισίνα.

ολλές φιλοζωικές οργανώσεις εξοργίστηκαν από την εικόνα και κατηγορούν το μοντέλο, ότι εσκεμμένα προκάλεσε τη σεξουαλική διέγερση του σκύλου.

Η αλήθεια είναι ότι στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η περσόνα των social media, το μαύρο βασιλικό τεριέ αγκαλιάζει την παρτενέρ του με τρόπο που δεν αφήνει αμφιβολία για τις προθέσεις του.

Ο Tony Toutouni, ιδιοκτήτης του σκύλου, δήλωσε ότι το μοντέλο, το οποίο ακολουθείται από 300.000 άτομα στο instagram, διέγειρε σεξουαλικά τον σκύλο του, προκειμένου να καταγράψει το σκηνικό και να κερδίσει ακόμα περισσότερους ακολούθους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Το καρφί της Δαλάκα, το στημένο ριάλιτι, το φιλί των παικτών και όσα είδαμε χθες! (videos)

Η Mounira από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του Hef ήταν εκείνος που την παρενόχλησε σεξουαλικά, παροτρύνοντας τον σκύλο να ανέβει πάνω της και να κάνει... διάφορα.

Η 27χρονη είπε ότι ο Toutouni της ζήτησε να κουνήσει τα οπίσθιά της, ώστε ο σκύλος να τη... μυρίσει και αμέσως μετά φώναζε στον σκύλο τη γνωστή φράση.

Οι δυο τους θα βρουν την άκρη στα δικαστήρια, ωστόσο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share