Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Ένοχος για βιασμό γνωστός ηθοποιός!

Πολλές καταγγελίες...

26 Απριλίου 2018 21:40
Ραγδαίες εξελίξεις: Ένοχος για βιασμό γνωστός ηθοποιός!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για δεύτερη φορά θα καθίσει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, αντιμετωπίζοντας εκ νέου τις κατηγορίες 57 γυναικών για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Το 5λεπτο βίντεο του σημερινού επεισοδίου! Οι νέες φιλίες και οι... ετοιμασίες! (video)

Το αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε την επανεξέταση του συνόλου της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και προκάλεσε ντόμινο αποκαλύψεων για σεξουαλικές επιθέσεις στον -κατά τα άλλα- μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ, μετά τις αποδείξεις που βρέθηκαν και την καταδίκη του διάσημου κωμικού για το βιασμό μίας εκ των γυναικών που τον κατηγορούν, πριν από 14 χρόνια.

Ο Μπιλ Κόσμπι βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικές κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα, η κάθε μία εκ των οποίων επισύρει ποινή φυλάκισης ακόμη και 10 χρόνων. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπιλ Κόσμπι βρέθηκε ένοχος για τον βιασμό της Andrea Constand το 2004, στο σπίτι του στη Φιλαδάλφεια. Η δίκη είχε διάρκεια τρεις εβδομάδες και στο διάστημα αυτό, άλλες πέντε γυναίκες υποστήριξαν ότι ο διάσημος κωμικός τις νάρκωσε και τις κακοποίησε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος την ισχυρή του θέση.

Η 44χρονη σήμερα Andrea Constand γνωρίστηκε με τον Μπιλ Κόσμπι το 2002, όταν η ίδια ήταν μόλις 29 ετών. Τότε, το μετέπειτα θύμα του Αμερικανού ηθοποιού ήταν διευθύντρια επιχειρήσεων της μπασκετικής ομάδας του Πανεπιστημίου Temple. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων, στο κάμπους, στο Liacouris Center. Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ο Μπιλ Κόσμπι ανέπτυξε μία «ερωτική διάθεση» για την 29χρονη πρώην αθλήτρια του μπάσκετ.

Ο 44χρονη σήμερα Andrea Constand στο δικαστήριο...

Η απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου συνεπάγεται ότι ο διάσημος κωμικός, ο «πατέρας της οικογένειας», θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με κάθε μία από τις 57 γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση. Οι καταγγελίες των γυναικών ξεκινούν από εκμετάλλευση της ισχυρής του θέσης, έως και χρήση ναρκωτικών και παραλυτικών ουσιών, προκειμένου να τις ρίξει στο κρεβάτι και να ασελγήσει πάνω τους.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share