Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρήνος για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία - Με τα φώτα σβηστά οι εργαζόμενοι στα γραφεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη (Video)

Ως ένδειξη πένθους!

24 Απριλίου 2018 08:17
Θρήνος για τον θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία - Με τα φώτα σβηστά οι εργαζόμενοι στα γραφεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη (Video)

Σε μια συμβολική κίνηση ως ένδειξη πένθους προχώρησαν την Δεύτερα οι εργαζόμενοι των εταιρειών του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Βρέθηκαν κανονικά στα πόστα τους αλλά εργάστηκαν με σβηστά τα φώτα για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Στο μεταξύ την Κυριακή σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία,Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (video)

Η κηδεία του 52χρονου, ο οποίος χάθηκε τόσο άδικα, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τη Μεγάλη Δευτέρα, έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άνδρο, στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου.

«Ήρωα» που έσωσε την οικογένειά του χαρακτήρισε το παιδί της όταν το αποχαιρέτησε, η μητέρα του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν, όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, και τα λόγια του γιου του 52χρονου, Αχιλλέα, ο οποίος είπε για τον πατέρα του ότι ήταν «φως και αγάπη» και ότι «αναστήθηκε μαζί με τον Χριστό».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share