Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Σοκ: Πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων!

Η ηθοποιός Άλισον Μακ συνελήφθη την Παρασκευή

22 Απριλίου 2018 20:30
Σοκ: Πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων!

Γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Smallviller, η ηθοποιός Άλισον Μακ, συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων καθώς στρατολογούσε σε μια αίρεση γυναίκες οι οποίες στη συνέχεια ήταν υποχρεωμένες να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τον ηγέτη της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

Οσες γυναίκες έπεφταν θύματα της αποκλειστικά γυναικείας αίρεσης αναγκάζονταν να έχουν σεξουαλικές επαφές με τον γκουρού Κιθ Ράνιερ ο οποίος συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου στο Μεξικό και εκδόθηκε στις ΗΠΑ. Οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύονταν τα θύματα, όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και μέσω της δουλειάς τους.

Ο Κιθ Ράνιερ ίδρυσε έναν οργανισμό, τον Executive Success Program (ESP) που οργάνωνε διάφορασεμινάρια με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες ”να εκπληρώσουν το δυναμικό τους” το 1998 και πέντε χρόνια αργότερα ίδρυσε μια δεύτερη εταιρεία, τη Nxivm (προφέρεται ”Νέξιουμ”).

Οι συμμετέχοντες πλήρωναν μέχρι και 5.000 ευρώ για να παρακολουθήσουν πενθήμερα ”εκπαιδευτικά” σεμινάρια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, στο τέλος βρίσκονταν χρεωμένοι και αναγκάζονταν να δουλέψουν για τη Nxivm για να εξοφλήσουν τον Ράνιερ.

Ο Κιθ ίδρυσε το 2015 άλλη μια παράλληλη οργάνωση-πυραμίδα, την DOS, που περιλάμβανε ”σκλάβες” και ”αφέντες”. Όλα τα μέλη ήταν γυναίκες και στην κορυφή της πυραμίδας βρισκόταν ο ίδιος.

Οι γυναίκες για να γίνουν δεκτές ώς "σκλάβες" έπρεπε να δώσουν ”εγγυήσεις”. Μέσα σε αυτές τις "εγγυήσεις" ήταν διάφορα στοιχεία τους, κυρίως επιβαρυντικά, φωτογραφίες, επιστολές κλπ. Η οργάνωση είχε κάθε δικαίωμα να δώσει αυτά τα στοιχεία στη δημοσιότητα αν εκείνες την εγκατέλειπαν. Τα νέα μέλη σημαδεύονταν με τα αρχικά του γκουρού ενώ οι άλλες γυναίκες τις κρατούσαν ακίνητες και βιντεοσκοπούσαν τη σκηνή.

Η Άλισον Μακ κατηγορείται ότι σε συνεργασία με τον Ράνιερ δημιούργησε ένα από τα προγράμματα στρατολόγησης γυναικών. ενώ σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, βρισκόταν στην κορυφή της ”πυραμίδας”, ήταν ιεραρχικά δεύτερη τη τάξει μετά τον Ράνιερ.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή κυρίως με το ρόλο της ”Κλόε Σάλιβαν” στη σειρά Smallville που είχε ως κεντρικό θέμα τα παιδικά χρόνια του Σούπερμαν στο Κάνσας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share