Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την πτήση τρόμου: Πως έχασε η γυναίκα την ζωή της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Πως συνέβη το ατύχημα!

19 Απριλίου 2018 15:57
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την πτήση τρόμου: Πως έχασε η γυναίκα την ζωή της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Η Τζένιφερ Ριόρνταν, 43 χρόνων, σκοτώθηκε και 7 άλλοι τραυματίστηκαν την Τρίτη. Το πάνω μέρος του κορμιού της "ρουφήχτηκε" έξω από το παράθυρο και τραβήχτηκε απότομα από συνεπιβάτη της. Η σχολική νοσοκόμα που βρισκόταν εκεί προσπάθησε να την σώσει με τεχνητή αναπνοή.

Η Ριόρνταν καθόταν δίπλα στο παράθυρο και φορούσε την ζώνη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Αυτοκτόνησε παρουσιαστής!

«Το παράθυρο είχε σπάσει και η αναρρόφηση, η αρνητική πίεση, την είχε τραβήξει έξω από το αεροπλάνο εν μέρει." "Δεν μπορούσαμε να την τραβήξουμε μέσα μόνοι. Ήρθαν και άλλοι και βοήθησαν" δηλώνουν μάρτυρες.

Ο James Garrow, από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Φιλαδέλφειας, δήλωσε την Τετάρτη το βράδυ ότι ο θάνατος της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν τυχαίως.

Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές, δεν έχουν βρει ακόμη την αιτία που το παράθυρο άνοιξε. Η Ριόρνταν καθόταν δίπλα στο παράθυρο και φορούσε την ζώνη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό έγκλημα: Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε μπροστά στον 15χρονο γιο τους!

Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές μπόρεσαν να διαπιστώσουν ότι έλειπε μια λεπίδα ανεμιστήρα από τον κινητήρα CFM56 που μπορεί να είχε κοπεί λόγω κόπωσης των μετάλλων, κάτι που συμβαίνει όταν δημιουργούνται μικρές ρωγμές σε μεταλλική επιφάνεια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω από το athensmagazine.gr:

Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share