Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ: Ανακοινώνουμε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

15 Απριλίου 2018 20:20
Πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ: Ανακοινώνουμε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και την εκπομπή «Face the Nation», η Χέιλι ανέφερε ότι οι κυρώσεις θα ανακοινωθούν αύριο από τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου! Σκοτώθηκε ο πατέρας

«Θα στοχοθετήσουν απευθείας οποιουδήποτε είδους εταιρεία που διαχειρίζεται εξοπλισμό ο οποίος σχετίζεται με τον Άσαντ και τη χρήση χημικών όπλων» εξήγησε η Αμερικανίδα αξιωματούχος. Επιπροσθέτως υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν σε κατ' ιδίαν συνομιλίες με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό: Η μητέρα του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου φιλάει το χώμα που θα σκεπάζει τον γιο της! (video)

Τόνισε ότι μέχρι σήμερα η Συρία αρνείται να λάβει μέρος σε πολυμερείς διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, ενώ πρόσθεσε ότι η Ρωσία πρέπει να «παραδώσει» τη Συρία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, όπως τόνισε, η Δαμασκός δεν είναι «άξια» να έχει απευθείας συνομιλίες με την Ουάσιγκτον: «Δεν πρόκειται να έχουμε κατ' ιδίαν συνομιλίες με τον Άσαντ».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share