Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Υπεύθυνος ο σύντροφος της για τον θάνατο της! Νέες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα!

Νέες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα!

14 Απριλίου 2018 18:01
Ειρήνη Λαγούδη: Υπεύθυνος ο σύντροφος της για τον θάνατο της! Νέες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα!

Ο φίλος της Ειρήνης Λαγούδη που πήρε το μήνυμα λίγο πριν πεθάνει και δεν αντέδρασε, έχει ευθύνες για το θάνατο της, δηλώνει στο Star ο καθηγητής ποινικού Δικαίου Στέλιος Γονατάς.

Ο διακεκριμένος νομικός είναι καταπέλτης όμως για τις έρευνες της αστυνομίας αλλά και για το ρόλο του εισαγγελέα στην υπόθεση.

Είναι η νομική άποψη του καθηγητή ποινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής για τον παραλήπτη του μηνύματος που έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει και έλεγε ότι θα τα πούμε στον άλλο κόσμο. Το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό, αλλά και νομικό, εξηγεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές: Η στιγμή που οι γονείς του ήρωα Γιώργου Μπαλταδώρου αποχαιρετούν για πάντα τον γιο τους! (video)

«Δεν υπάρχει παγκοσμίως καμία αυτοκτονία με φωτιά σε αυτοκίνητο»
Η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έχει προκαλέσει έκπληξη στους νομικούς κύκλους. Τόσο για τους χειρισμούς στις έρευνες από την πλευρά της αστυνομίας, όσο και γιατί δεν έχει ήδη ασκηθεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.

Ο καθηγητης δηλώνει ότι παγκοσμίως δεν έχει καταγραφεί αυτοκτονία σε αυτοκίνητο βάζοντας το θύμα φωτιά μέσα σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Βαγγέλης Φιλίππου! Βαρύ πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό!

Επίσης, όπως λέει: «Άλλες πλευρές σε βοηθάνε στη διαλεύκανση. Δεν μπορεί να μην παίρνει καμία θέση η επίσημη αρχή. Θα πρέπει να βοηθήσει και η εισαγγελική αρχή. Οι εισαγγελείς πρέπει να επεμβαίνουν ανεξάρτητα από το θύμα».

Πηγή: Star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share