Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η 25χρονη οδοντίατρος που πάλεψε με το βιαστή της στο Πεδίον του Άρεως! «Άντλησα δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου»!

Η ανατριχιαστική της περιγραφή!

13 Απριλίου 2018 20:34
Συγκλονίζει η 25χρονη οδοντίατρος που πάλεψε με το βιαστή της στο Πεδίον του Άρεως! «Άντλησα δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου»!

Ήταν λίγο πριν τις 9 το βράδυ όταν ο άγνωστος άντρας επιτέθηκε σεξουαλικά στην 25χρονη κοπέλα λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η σεξουαλική επίθεση που κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας καταγράφηκε στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού και η ίδια γλίτωσε από θαύμα!

Η οδοντίατρος που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας έφευγε από το νοσοκομείο και εκεί δέχτηκε την επίθεση νεαρού άντρα, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω, την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πένθος στον ΑΝΤ1: Νεκρός γνωστός δημοσιογράφος!

Εκείνη αντιστάθηκε, εκείνος την τραυμάτισε όμως κατάφερε να διαφύγει! Ο δράστης απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης και η οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες! Η ίδια παρακολουθείται από ψυχίατρο και συγκλονίζει με την περιγραφή της!

«Πάλεψα με δύναμη από τα βάθη της ψυχής μου! Τα μαθήματα αυτοάμυνας με έσωσαν! Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά φοβήθηκα γιατί δεν ήθελα να με βιάσει» λέει χαρακτηριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Ιάκωβος Γεωργάνας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share