Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απαγόρευση εξόδου στον Μαρινάκη και τους συνεργάτες του

2 Απριλίου 2018 23:38
Απαγόρευση εξόδου στον Μαρινάκη και τους συνεργάτες του

Κλείνει τα σύνορα η Ειρήνη Τζίβα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στους συνεργάτες του Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, Ηλία Τσακίρη και Νίκο Συντυχάκη, με διάταξη που εξέδωσε για την απαγόρευση εξόδου τους από την χώρα, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε πριν λίγες ημέρες εις βάρος τους σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση του ΝΟΟR1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα έως 420 ευρώ μέσα στις επόμενες ώρες!

O Βαγγέλης Μαρινάκης και οι τρεις συνεργάτες του βάσει του εισαγγελικού πορίσματος κατηγορούνται για αγορά, αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης. Ταυτόχρονα ερευνάται η εγκληματική λαθρεμπορία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι κατηγορίες αυτές επισύρουν ποινή ακόμη και ισοβίων δεσμών.

Η εισαγγελική διάταξη θα πρέπει πάντως να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά στο οποίο δεν αποκλείεται να εμφανιστούν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι αυτοπροσώπως προκειμένου να αντικρούσουν τον περιοριστικό αυτό όρο. Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ η συνεδρίαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Τετάρτη 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας θεωρεί ύποπτο φυγής τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του εκτιμώντας ότι είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να διαφύγουν από την χώρα ώστε να μην αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη. Άλλωστε οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφήνουν ανοικτό γι αυτούς ακόμα και το ενδεχόμενο της προφυλάκισης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share