Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόρισμα φωτιά: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη!

Εξέλιξη "βόμβα" στην υπόθεση που σοκάρει το Πανελλήνιο!

30 Μαρτίου 2018 09:53
Πόρισμα φωτιά: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη!

Για δύο άτομα, τον βασικό ύποπτο και τον συνεργό του κάνει λόγο στην πολυσέλιδη έκθεσή του ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας επιμένει στο σενάριο της δολοφονίας.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να λάβε μετά την Μεγάλη Δευτέρα την νέα πραγματογνωμοσύνη του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια της 44χρονης και μετά θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά αγνώστων ή συγκεκριμένων προσώπων ή όχι.

Σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ήταν καλοσχεδιασμένη ώστε να φανεί ως αυτοχειρία. Η άτυχη 44χρονη γυναίκα , σύμφωνα με τους ειδικούς συμβούλους εμπιστεύτηκε πολύ κοντινό της της πρόσωπο, ο οποίος την παρακάλεσε να του πάει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης γιατί είχε μείνει. Η Ειρήνη γέμισε το μπιτόνι σε βενζινάδικο της περιοχής και πήγε να συναντήσει, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογενειας, τους δολοφόνους της. Ακολούθησε καβγάς και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο που «βούτηξε» από γέφυρα κοντά στο ΚΑΤ!

Ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκουρμπάτσης στην έκθεση που συνέταξε βάζει στον τόπο όπου βρήκε τον θάνατο η 44χρονη γυναίκα δυο άτομα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Τον δολοφόνο τον οποίο περιγράφει ως οργανωτικό και μεθοδικό και μάλιστα ως άτομο που έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει άλλα άτομα, αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο τον βοήθησε, έναν συνεργό του δηλαδή.

Τα άτομα αυτά σύμφωνα με τον πρώην υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος γνώριζαν τη λειτουργία του μηχανισμού της καύσης και έτσι στόχευσαν στο να μην υπάρξει πλήρης καύση, αλλά μερική ώστε να προκληθούν δηλητηριώδη αέρια τα οποία εισέπνευσε η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη και έτσι εξέπνευσε.

Αν θέλει να αυτοκτονήσεις, λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας δεν περιμένεις τέσσερις ώρες. Κάποιος παγίδευσε την άτυχη γυναίκα. Την οδήγησε επίτηδες στο απόμερο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της με στόχο να τη βγάλει από τη μέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα πισώπλατα καρφιά στον Τεό, η σεξιστική σπόντα του Χάρου στην Σαλταφερίδου και η φαρμακερη ατάκα στην Φαρμάκη! (video)

Υπήρξε διαπληκτισμός λέει ο αξιωματικός με βάση τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο δράστης και ο συνεργός του φαίνεται ότι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και έβαλαν τη φωτιά.

Ο πραγματογνώμονας μάλιστα ισχυρίζεται στην έκθεσή του ότι ο δολοφόνος και ο συνεργός του επί 10 με 15 λεπτά παρακολουθούσαν την Ειρήνη Λαγούδη να ασφυκτιά μέχρι να πεθάνει περιμένοντας έξω από το αμάξι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share