Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 49 της χρόνια διάσημη ηθοποιός!

Ήτανε πρωταγωνίστρια σε αγαπημένη καθημερινή σειρά!

24 Μαρτίου 2018 12:31
Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 49 της χρόνια διάσημη ηθοποιός!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τις σειρές Prison Break και Chicago Fire, DuShon Monique Brown.


Η νοσοκόμα Katie Welch του Prison Break και η Connie στο Chicago, άφησε την τελευταία της πνοή, την Παρασκευή λίγο μετά το μεσημέρι, σε νοσοκομείο του Σικάγο, βυθίζοντας στη θλίψη την 14χρονη κόρη της, την οικογένεια της, τους φίλους της και τους πολυάριθμους οπαδούς της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο αποχώρησης, τα λεφτά που πήρε, το μυστικό ραντεβού με Αντζουν, η κρίση πανικού! Απίστευτες εξελίξεις μόνο εδώ...



Η αιτία θανάτου της 49χρονης ηθοποιού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ.com, η ίδια φέρεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή, το πρωί, επειδή ένιωθε ένα αίσθημα αδιαθεσίας.



Η δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, λίγες μέρες πριν τον θάνατο της, επειδή ένιωθε πόνος στο στήθος. Οι γιατροί της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά τελικά τις έδωσαν εξιτήριο λίγες ώρες μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ανακαλείται μοντέλο αυτοκινήτου που έχουν χιλιάδες Έλληνες! Και αυτός είναι ο λόγος

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share