Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό χάος: Κλείνουν για ένα χρόνο οι δύο από τις τέσσερις λωρίδες της Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι!

23 Μαρτίου 2018 14:17
Κυκλοφοριακό χάος: Κλείνουν για ένα χρόνο οι δύο από τις τέσσερις λωρίδες της Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι!

Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να δημιουργηθεί στη Λ. Αθηνών στο ύψος τους Χαϊδαρίου, έπειτα από την ανακοίνωση της Τροχαίας ότι κλείνουν για ένα χρόνο οι δύο από τις τέσσερις λωρίδες της Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι!

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής αγωγού ομβρίων υδάτων, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας: «Πήραν ένα κουζινομάχαιρο και της αφαίρεσαν μήτρα και τράχηλο»

Έτσι από σήμερα δεν θα πραγματοποιείται διέλευση ΙΧ στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος προς Ελευσίνα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τον ο.α. 378 (ύψος οδού Πατρ. Σεργίου) έως το ύψος του ο.α. 192-198 (είσοδος Κάμπινγκ “Αθήνα”) – (ΣΤΑΔΙΟ Α).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω οδικό τμήμα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας.

Ο συνολικός χρόνος αποπεράτωσης του έργου αναμένεται να διαρκέσει δεκαοκτώ (18) μήνες, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (κατάληψη δύο (2) δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας ρεύματος προς Ελευσίνα) επί της Λ. Αθηνών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν σταδιακά σε χρονικό διάστημα ένδεκα (11) μηνών, ως εξής:

Στο τμήμα της από το ύψος της οδού Πατριάρχου Σέργιου έως την είσοδο του Κάμπινγκ “Αθήνα” (ΣΤΑΔΙΟ Α),

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα πάρετε εκτάκτως γύρω στα 200 ευρώ επιπλέον στις 29 Μαρτίου;

Στο τμήμα της από την είσοδο του Κάμπινγκ “Αθήνα” έως την οδό Θερμοπυλών/Έλλης (ΣΤΑΔΙΟ Β),

Στο τμήμα της από την οδό Θερμοπυλών/Έλλης έως την οδό Καραϊσκάκη/Φαβιέρου (ΣΤΑΔΙΟ Γ),

Στο τμήμα της από την οδό Φαβιέρου έως την οδό Πύλου (ΣΤΑΔΙΟ Δ).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share