Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια! Τι εξετάζουν οι Αρχές..

22 Μαρτίου 2018 21:04
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια! Τι εξετάζουν οι Αρχές..

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ή των ανθρώπων που σκότωσαν και πέταξαν το νεογέννητο στα σκουπίδια.

Οι τελευταίες έρευνες λένε ότι είναι πλέον δεδομένο ότι ζει η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το βρέφος και ότι το μωρό αρχικά γεννήθηκε σε πολυκατοικία και αργότερα πετάχτηκε στα σκουπίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα για την συμπεριφορά του Μουρούτσου στη Σπυροπούλου! «Έχει επιβεβαιώσει από τέσσερις υποψηφιότητες...»


Τα σενάρια που εξετάζουν είναι πολλά, όπως για παράδειγμα η μητέρα να ήταν θύμα ενός κυκλώματος εμπορίας βρεφών, αν ήταν θύμα trafficking, κ.α. Το μοναδικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι το μωράκι και συνεπώς το DNA που κάποια στιγμή ευελπιστούν ότι θα δώσει πληροφορίες όσον αφορά στη μητέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του νεογέννητου αγοριού είχε βρεθεί στις 26 Φεβρουαρίου μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη. Το μωρό όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο κι ένα σχοινί, ενώ του είχαν βάλει χαρτοπετσέτες μέσα στο στόμα για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Δείτε αναλυτικά στο Δελτίο του Star:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share