Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο 62χρονος παιδοκτόνος στην απολογία του! «Ανακάτεψα το σπίτι για να φανεί σαν διάρρηξη και μετά έπεσα για ύπνο»

22 Μαρτίου 2018 20:25
Σοκάρει ο 62χρονος παιδοκτόνος στην απολογία του! «Ανακάτεψα το σπίτι για να φανεί σαν διάρρηξη και μετά έπεσα για ύπνο»

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο 62χρονος πρώην αστυνομικός, Ιωάννης Εικοσπεντάκης, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για την δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας, τον Απρίλιο του 2017.

Δικαστές και ένορκοι επέβαλλαν επίσης στον κατηγορούμενο και ποινή φυλάκισης δυο ετών για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού.

«Ανακάτεψα το σπίτι για να φανεί σαν διάρρηξη και μετά έπεσα για ύπνο»- Αυτό, είπε ο κατηγορούμενος μεταξύ των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Η Ντορέττα για την συμπεριφορά του Μουρούτσου στη Σπυροπούλου! «Έχει επιβεβαιώσει από τέσσερις υποψηφιότητες...»

Ο εισαγγελέας είπε στην αγόρευση του: «Αμφιταλαντεύτηκα για τον καταλογισμό του κατηγορουμένου. Αποδέχτηκε πράγματι ότι έχει κάποιο πρόβλημα, κάποιας μορφής κατάθλιψη. Εκείνο επίσης που αντιλήφθηκα είναι ότι κράταγε το κορίτσι σε απόσταση αναπνοής την ώρα που του έκλεινε το στόμα και τη μύτη»

«Πέραν ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση η ψυχραιμία του κατηγορουμένου, εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος αφιέρωσε στην απολογία του μόνο ένα λεπτό για το παιδί του...Κράταγε την κοπελίτσα που ψυχορραγούσεμάγουλο με μάγουλο. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν του πέρασε από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να πεθάνει. Ούτε μπορώ να δεχθώ ότι κοίταζε το σπίτι για να μην ξυπνήσει ο γιος του. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, γιατί πάνω σε μια πληγή δεν ρίχνεις αλάτι...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από τον πρώτο αγώνα! Αυτός είναι ο νικητής... (Video)

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχε καταλάβει ότι το παιδί του ψυχορραγούσε. Τρελός δεν είναι, συμφεροντολόγος είναι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν καταλήγουν σε φόνο. Τι να πω; Ότι τον καταλαβαίνω ότι προσπάθησε να κάνει τις δυο απόπειρες; Τις έκανε όμως; Ζητώ την ενοχή του ως εισήχθη»

Δείτε αναλυτικά στο δελτίο του Star:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share