Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα τροπή στη δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι - Ο άτυχος Θωμάς γνώριζε αυτόν που τον σκότωσε

19 Μαρτίου 2018 20:42
Νέα τροπή στη δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι - Ο άτυχος Θωμάς γνώριζε αυτόν που τον σκότωσε

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι. Τα νεότερα στοιχεία δείχνουν πως ο άτυχος νέος δεν έπεσε θύμα ληστείας, όπως αρχικά ειπώθηκε, αλλά ήταν ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Όσο περνάνε οι ώρες ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι. Ο Θωμάς φαίνεται πως γνώριζε το δολοφόνο του, με τον είχε μοιραίο ραντεβού στην πλατεία Ηρώων.Όπως όλα δείχνουν μια μαχαιριά στο στήθος ήταν η τραγική κατάληξη μιας προσωπικής διαφοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Δρυμωνάκου μετά την αποχώρηση του! (Βίντεο)

Για δεύτερη ημέρα φίλοι του άτυχου νεαρού, ανάμεσά τους και η 17χρονη, η οποία ήταν μαζί του εκείνη τη μοιραία νύχτα, καταθέτουν στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι γονείς του δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσουν.

Από νωρίς το πρωί φίλοι και γνωστοί του 19χρονου αφήνουν λουλούδια, τσιγάρα στα σκαλιά της πλατείας ηρώων στο Μαρούσι, εκεί όπου βρήκε τραγικό θάνατο από μια μαχαιριά ο Θωμάκος τους, όπως τον αποκαλούσαν.

‘Σ΄αγαπάμε Θωμάκο. Θα είσαι πάντα στην σκέψη μας, στην καρδιά μας. Μας λείπεις πολύ. Ήταν άδικο αυτό...Να προσέχεις εκεί ψηλά είσαι ο άγγελος μας. Θωμά δεν έφυγες ποτέ, είσαι εδώ.»

Πριν από μια εβδομάδα ο 19χρονος είχε πιάσει δουλειά, ως delivery σε κατάστημα εστίασης, κοντά στην πλατεία Ηρώων. Εκεί όπου έμελε να κοπεί τόσο νωρίς το νήμα της ζωής του.

Στη μικρή γειτονιά στο Νέο Ηράκλειο, όπου διέμενε ο 19χρονος ο πόνος για τον χαμό του είναι αβάστακτος. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δολοφονήθηκε έτσι απλά τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν με την κοπέλα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: H Ξένια των Rec "καρφώνει" την παραγωγή του ριάλιτι: "Δεν με προστάτευσαν καθόλου..."

Γιατί όμως ορισμένοι νέοι ρέπουν προς την παραβατική συμπεριφορά; Σύμφωνα με τους ειδικούς οι λόγοι που ωθούν είναι πολλοί.

«Οικογένεια, σχολείο ακόμα και μέσα από τη χρήση των video games και τα μηνύματα που είναι διάχυτα στην κοινωνία ότι με τη βία επιλύεις τα θέματά σου», εξηγεί η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου. Δείτε το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share