Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Το περίεργο βίντεο του του Ασαντ: Ο Σύρος πρόεδρος στο τιμόνι, οδηγεί στη Γούτα!

19 Μαρτίου 2018 18:13
Το περίεργο βίντεο του του Ασαντ: Ο Σύρος πρόεδρος στο τιμόνι, οδηγεί στη Γούτα!

Ο Μπασάρ αλ- Ασαντ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ασυνήθιστο βίντεο με τον ίδιο, θέλοντας να «πανηγυρίσει» για τη μερική επιτυχία έπειτα από επίθεση μηνών, σε προάστιο της Δαμασκού που κατείχαν οι αντάρτες.

Επειτα από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς στην Ανατολικού Γούτα, που «έσπασαν» τις άμυνες των ανταρτών, ο Ασαντ δημοσίευσε βίντεο στο οποίο οδηγεί ο ίδιος προς την περιοχή, σε μία προφανή προσπάθεια να δείξει ότι το καθεστώς του κυριαρχεί εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ... επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω;

Ο πρόεδρος της Συρίας κάθεται στο τιμόνι, ενώ στο βίντεο δεν φαίνονται σωματοφύλακες, και οδηγεί από το κέντρο της Δαμασκού προς την Ανατολική Γούτα, δίχως να φαίνεται να γίνεται αντιληπτός από τους πολίτες. Πρόκειται για ένα από τα 8 βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του, για την επίσκεψη.

«Πάμε στη Γούτα για να δούμε την κατάσταση», λέει στην κάμερα. «Κάθε μέτρο στις περιοχές από τις οποίες περνάμε μπορεί να έχει χυθεί το αίμα ενός Σύρου μαχητή, ενός ήρωα, προκειμένου να μπορούμε να περάσουμε εμείς και να επιστρέψει η ζωή», λέει ακόμη. «Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολίτες και πρέπει να προστατεύσουμε τις ζωές τους», αναφέρει σε άλλο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τι συνέβη σήμερα; (video)

Οταν έφτασε στον προορισμό του- εκεί όπου πάνω από 1.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά την επίθεση του καθεστώτος σύμφωνα με τον ΟΗΕ- συνάντησε τις κυβερνητικές δυνάμεις.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share