Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Είχε μια βαριά περίπτωση καρκίνου του εγκεφάλου» (Video)

18 Μαρτίου 2018 18:25
Συγκλονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Είχε μια βαριά περίπτωση καρκίνου του εγκεφάλου» (Video)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ FM για τον αξέχαστο ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

«Με τον Χρήστο Σιμαρδάνη ήμασταν πολύ φίλοι. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μας, αν και ήταν λίγο πιο μικρός από εμένα. Γνωριστήκαμε το 1980 όταν ετοιμάζαμε μια εκπληκτική παράσταση με το σωματείο των ηθοποιών. Μάλιστα μας είχε συνδέσει με αυτή την παράσταση ο σεισμός της Καλαμάτας γιατί την ημέρα που παίξαμε έγινε ο σεισμός και ο Χρήστος το αντιμετώπισε και αυτό με πολύ χιούμορ. Ο Χρήστος είχε ένα χιούμορ απίστευτο, τα πάντα τα αντιμετώπιζε με μια αισιοδοξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο σκηνικό στο "Ooh la la"! Ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή και η Σάσα Σταμάτη έβγαλε στον αέρα τον σύζυγό της!

Αντιμετώπισε τον θάνατο του με αισιοδοξία και με στωικότητα χωρίς να γίνει βορά των media. Κανείς δεν ήξερε τίποτα, πουθενά δεν γράφτηκε κάτι. Το διαφυλάξαμε όλοι μας οι φίλοι, αφού ήθελε να μην γίνει γνωστό. Ήταν καταιγιστική η ιστορία της ασθένειας του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο και σε πέντε μήνες έφυγε. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν στην αρχή της αρρώστιας του, μετά μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο γιατί έτρεχα για προβλήματα άλλων ηθοποιών. Ενώ είχαμε κανονίσει να βρεθούμε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν προλάβαμε…

Πήγαιναν μόνο φίλοι στο σπίτι και πρόσεχαν τον Χρήστο, του συμπαραστάθηκε πολύ ο στενός του κύκλος φίλων. Από την αρχή ήταν ότι εγώ θα τα καταφέρω, μια περιπέτεια είναι ακόμα αυτό και πίστευε ότι μπορεί να ξεφύγει, αλλά ήταν πολύ σοβαρή η περίπτωση του και δεν τα κατάφερε.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης είχε μια βαριά περίπτωση καρκίνου του εγκεφάλου και από την ίδια ακριβώς ιστορία πριν λίγους μήνες έφυγε και άλλος ένας του καλλιτεχνικού χώρου, ο Κώστας Τσόκαλης που έγραφε τα σήριαλ σε μικρότερη ηλικία αυτός στα 55 του. Ο Κώστας Τσόκαλης είχε γράψει επιτυχημένα σήριαλ και έφυγε και αυτός πολύ νέος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλος ο Ατσούν με τις αλλαγές και τα χαμένα χρήματα! Πόσα λεφτά χάνει ανά επεισόδιο;

Η ζωή του Χρήστου Σιμαρδάνη ήταν μια χαρμόσυνη πορεία. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης ήταν εξαιρετικός φιλάνθρωπος και πολλές φορές έδινε, ενώ έφυγε από την ζωή χωρίς να έχει χρήματα. Ειλικρινά τα γλέντησε τα χρήματα του, έδινε πολλά χρήματα για να βοηθήσει ανθρώπους. Δεν άφησε χρήματα πίσω του ο Χρήστος Σιμαρδάνης, έδινε χρήματα σε συνανθρώπους του και έλεγε να μην μάθει κανείς ότι τα έδωσα εγώ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share