Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: «Μάδησε» νεαρή σερβιτόρα για να της λύσει τα... μάγια!

14 Μαρτίου 2018 14:15
Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: «Μάδησε» νεαρή σερβιτόρα για να της λύσει τα... μάγια!

Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε μια 25χρονη σερβιτόρα πείθοντάς την ότι της είχαν κάνει μάγια και την “μαδούσε” για πάνω από έναν χρόνο, με την υπόσχεση ότι θα της τα... έλυνε ξορκίζοντας τα κακά πνεύματα, ένας 55χρονος που δικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απάτη κατ’ εξακολούθηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου: Τα πρώτα πλάνα μέσα από το μαιευτήριο και ο πανευτυχής Φίλιππος Μιχόπουλος! (photos+video)


Η αποκάλυψη της κομπίνας, μετά την περιπετειώδη σύλληψη του δράστη στις 16 Ιουνίου 2017, είχε αναστατώσει τον Βόλο. Πριν απευθυνθεί στην Ασφάλεια, η εύπιστη 25χρονη έδινε κάθε τόσο από 200 ως 300 ευρώ στον απατεώνα πιστεύοντας ότι θα την βοηθούσε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της. Το αποτέλεσμα ήταν να του έχει δώσει συνολικά 2.500 ευρώ!

Όταν κατάλαβε ότι την εξαπατούσε, ζήτησε τη βοήθεια αστυνομικών που προσημείωσαν 150 ευρώ και, όταν ο 55χρονος τα παρέλαβε στο ραντεβού τους στο κέντρο του Βόλου, εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του. Ο “μάγος” αποπειράθηκε να διαφύγει, αλλά δύο περιπολικά τον καταδίωξαν και τελικά συνελήφθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που χάνει την ασυλία, ο πόλεμος και η μεγάλη "βόμβα" στους υποψήφιους!

Στο δικαστήριο, όμως, δεν παρουσιάστηκε και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα που πήρε από την σερβιτότα ήταν... δανεικά! Όμως, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απάτη και μετέτρεψε την κατηγορία της αντίστασης σε απείθεια, καταδικάζοντάς τον κατά πλειοψηφία σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή, που είναι και εφέσιμη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share