Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη σε πτήση της United Airlines: Σκύλος πέθανε σε πτήση γιατί τον έβαλαν σε ντουλαπάκι αποσκευών!

14 Μαρτίου 2018 08:08
Φρίκη σε πτήση της United Airlines: Σκύλος πέθανε σε πτήση γιατί τον έβαλαν σε ντουλαπάκι αποσκευών!

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο θάνατος ενός σκυλιού σε πτήση της United Airlines από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη όταν μέλος του πληρώματος υποχρέωσε τον ιδιοκτήτη του να τοποθετήσει το τετράποδο σε ντουλαπάκι αποσκευών.


Η ιδιοκτήτης του σκύλου μετέφερε το ζώο σε μια μικρή τσάντα την οποία ήθελε να βάλει κάτω από τα πόδια της. Ένα μέλος του πληρώματος, όμως, όπως κατήγγειλαν άλλοι επιβάτες της πτήσης της επέβαλε να βάλει το σκυλί στο ντουλαπάκι για μια πτήση διάρκειας 3,5 ωρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή o μεγάλος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ!

Αποτέλεσμα ήταν όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη και η γυναίκα άνοιξε το ντουλαπάκι να διαπιστώσει ότι το μικρό ζώο είχε πεθάνει.
«Όταν προσγειωθήκαμε η γυναίκα βρήκε νεκρό το σκυλί της. Έκατσε στο διάδρομο και έβαλε τα κλάματα με όλους τους επιβάτες να είναι σοκαρισμένοι» περιέγραψε τις εικόνες που ακολούθησαν μια άλλη επιβάτης της επίμαχης πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία από την πλευρά της χαρακτήρισε «τραγικό ατύχημα» το περιστατικό προσθέτοντας ότι «δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί καθώς τα ζώα δεν θα πρέπει ποτέ να τοποθετούνται στα ντουλαπάκια πάνω από τους επιβάτες».

Εκπρόσωπος της United ανακοίνωσε επίσης ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί προσθέτοντας ότι δόθηκε επιστροφή του κόστους εισιτηρίων στη γυναίκα και τα παιδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η United Airlines καταγγέλλεται για τη συμπεριφορά της απέναντι στα ζώα καθώς το 2017 σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας πέθανε ένας γιγαντιαίος λαγός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share