Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έκτακτο! Ποινή φυλάκισης 10 χρόνων χωρίς αναστολή, για τον Αντώνη Λυμπέρη! Θα περάσει τα σίδερα της φυλακής ο γνωστός εκδότης; Τι ακριβώς συνέβη;

12 Μαρτίου 2018 15:01
Έκτακτο! Ποινή φυλάκισης 10 χρόνων χωρίς αναστολή, για τον Αντώνη Λυμπέρη! Θα περάσει τα σίδερα της φυλακής ο γνωστός εκδότης; Τι ακριβώς συνέβη;

Σε ποινή φυλάκισης 10 ετών και δύο μηνών χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον πρώην μεγαλοεκδότη Αντώνη Λυμπέρη.

Το δικαστήριο συνεδρίασε ύστερα από μήνυση της Επιθεώρησης Εργασίας Παλλήνης και των εργαζομένων του πρώην Best FM -τόσο στον ίδιο όσο και στην εταιρεία του «3D»- για μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Πρόκειται για μισθούς των εργαζομένων από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο του 2012, τους οποίους οι ίδιοι δεν έλαβαν ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει την "σιωπή" της η γυναίκα του καρδιολόγου που κατηγορείται για την δολοφονία του: Οι πρώτες στιγμές στην αγκαλιά του γιου της! (video)

Ο Λυμπέρης δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου, ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να λήξει με συνοπτικές διαδικασίες, καταδικάζοντας τον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef - Spoiler: Εκτός διαγωνισμού ο πιο δυνατός παίκτης! Ο λόγος για τον...

Η μόνη «διέξοδος» για τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα των εκδόσεων είναι η έφεση την οποία θα μπορέσει να κάνει αφού πρώτα καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Την ίδια ώρα, η πολυτελής κατοικία του στο Κεφαλάρι, στην οποία εξακολουθεί να μένει με την σύζυγό του, Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, απειλείται με πλειστηριασμό λόγω χρεών.

Πηγή: Dailymedia

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share