Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άξιος: Οδηγός του ΚΤΕΛ Κιλκίς βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5.500 ευρώ!

11 Μαρτίου 2018 16:35
Άξιος: Οδηγός του ΚΤΕΛ Κιλκίς βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5.500 ευρώ!

Παράδειγμα προς μίμηση έγινε οδηγός του ΚΤΕΛ, με αυτήν της ιδιαίτερης σημασίας, σε σχέση με τα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα πράξη του.


Ο κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης, οδηγός του ΚΤΕΛ στο Κιλκίς είχε επιστρέψει το Σάββατο 3.3.18 από δρομολόγιο μέχρι το Πολύκαστρο, όταν από το εκεί σταθμαρχείο ρωτήθηκε, αν βρέθηκε στο λεωφορείο του κάποιο τσαντάκι.

Αμέσως έσπευσε να ψάξει, και πράγματι βρήκε «σφηνωμένο» στο ελάχιστο κενό μεταξύ δύο καθισμάτων ένα μικρό τσαντάκι χεριού, το οποίο περιείχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ποσό το οποίο και καταμέτρησε, ανεργόταν σε περίπου 5.600 ευρώ (για την ακρίβεια 5.512,32 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα και το έπαθλο άλλου... επιπέδου!

Μετά το μέτρημα των χρημάτων μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς και παρέδωσε το τσαντάκι, ενώ οι αστυνομικοί προέβησαν σε νέα καταμέτρηση, κατά την οποία επαληθεύτηκε το προαναφερθέν ακριβές ποσό.

Συγχρόνως, από ταξιδιωτικό έγγραφο, που βρέθηκε στο τσαντάκι, διαπιστώθηκε, ότι αυτό και το περιεχόμενό του ανήκει σε Ιρανό με άδεια εισόδου στον καταυλισμό προσφύγων-μεταναστών Νέας Καβάλας, στον οποίο και αποδόθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο κάτοχος ζήτησε το τηλέφωνο του κ.Κοσμίδη, ώστε να επικοινωνήσει με αυτόν, κάτι που έως την σύνταξη του παρόντος δεν έγινε γνωστό αν πραγματοποιήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση ο κ.Κοσμίδης έγινε αιτία θετικής αναφοράς σε τούτο τον τόπο και τους ανθρώπους του, αλλά και «ανέβασε» τις «μετοχές» του ΚΤΕΛ Κιλκίς, όσον αφορά στην λεγομένη «καλή έξωθεν μαρτυρία», δεδομένου και του ότι κάθε φορέας γίνεται πιο εύκολα αποδέκτης κριτικής για κακώς κείμενα παρά ευσήμων για καλώς κείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστε τις ελιές για πάντα, με κάτι που όλοι έχετε στο ντουλάπι σας!

Γι΄αυτό και το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει τον κ.Κοσμίδη γι΄αυτό το απλό όσο και περιεκτικό μάθημα ήθους, ευχόμενο η περίπτωσή του να αποτελεί «οδηγό» και για φορείς, σαν αυτόν στον οποίο εργάζεται, αλλά και για την κοινωνία του Κιλκίς γενικότερα


Πηγή: www.seleo.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share