Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος στο Βατικανό: Ζιγκολό ξεσκέπασε τη διπλή ζωή ομοφυλόφιλων ιερέων (video)

6 Μαρτίου 2018 13:33
Σάλος στο Βατικανό: Ζιγκολό ξεσκέπασε τη διπλή ζωή ομοφυλόφιλων ιερέων  (video)

Έναν φάκελο 1.200 σελίδων, ο οποίος ξεσκεπάζει τη διπλή ζωή 34 Ιταλών ρωμαιοκαθολικών ιερέων και έξι μαθητευόμενων ιερέων έστειλε στο Βατικανό η αρχιδιακονία της Νάπολης. Ένας δικηγόρος, ο οποίος έγινε ζιγκολό για άνδρες, συγκέντρωσε τη λίστα με τους ιερείς, οι οποίοι σύμφωνα με τις καταγγελίες του είναι ομοφυλόφιλοι.


Ο Francesco Mangiacapra έδωσε όλα τα στοιχεία στις αρχές, ανάμεσα στα οποία είναι και screenshot των συνομιλιών του με τους ιερείς στην εφαρμογή gay dating Grindr, στο Telegram, στο Facebook και στο WhatsApp. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ήθελε να ρίξει φως στην υποκρισία των μελών του κλήρου και στην ατιμωρησία που απολαμβάνουν μέσα στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 33 ετών ο Ανδρέας Αρμακόλας!

«Ο σκοπός δεν είναι να βλάψουμε τους αναφερόμενους ανθρώπους, αλλά να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν ότι η διπλή ζωή τους, όσο φαινομενικά βολική κι αν είναι, δεν είναι χρήσιμη σε αυτούς ή σε όλους τους ανθρώπους για τους οποίους θα πρέπει να είναι ένας οδηγός και ένα παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε στην Corriere della Sera.

Ο καταγγέλων εργάστηκε ως δικηγόρος πριν γίνει ζιγκολό και υπέβαλε τον κατάλογο με τα ονόματα και τις συνοδευτικές αποδείξεις στην Αρχιδιακονία της Νάπολης στα τέλη του Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή του "Μπρούσκο"!

Ο καρδινάλιος Κρεσέντσιο Σέπε δήλωσε ότι προώθησε τον φάκελο στην παπική έδρα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι όσοι έχουν υποπέσει σε σφάλματα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες και να λάβουν βοήθεια ώστε να μετανοήσουν.

Πηγή: La Stampa

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share