Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Εύβοια: 59χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και την ανέσυραν νεκρή!

24 Φεβρουαρίου 2018 13:07
Θρίλερ στην Εύβοια: 59χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και την ανέσυραν νεκρή!

Σώθηκε η 27χρονη κόρη της - Οι δύο γυναίκες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο όταν είδαν πως τα νερά του χειμάρρου είχαν φουσκώσει, πιστεύοντας πως έτσι θα σωθούν - Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, που αμέσως βρήκαν την άτυχη γυναίκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στην Εύβοια, όπου μια 59χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 59χρονη μαζί με την 27χρονη κόρη της πήγαιναν να προσκυνήσουν το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, με το αυτοκίνητό τους, όταν είδαν πως τα νερά του ποταμού είχαν φουσκώσει και πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν το όχημα.

Τότε, τα ορμητικά νερά τις παρέσυραν, με την 27χρονη να προλαβαίνει να κρατηθεί από ένα δέντρο.
Δυστυχώς η μητέρα της δεν κατόρθωσε να γλιτώσει και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο την εντόπισαν μετά από λίγο νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας και για την επιχείρηση της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άντρες τόσο από την υπηρεσία της Λίμνης και της Ιστιαίας, όσο και από την έβδομη ΕΜΑΚ της Λαμίας - συνολικά επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share