Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές καταγγελίες για φιλανθρωπική οργάνωση: Εργαζόμενοι κακοποιούσαν σεξουαλικά παιδιά!

24 Φεβρουαρίου 2018 11:30
Σοκαριστικές καταγγελίες για φιλανθρωπική οργάνωση: Εργαζόμενοι κακοποιούσαν σεξουαλικά παιδιά!

Συνολικά έξι καταγγελίες εναντίον εργαζομένων της σε διάφορες περιοχές του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει η οργάνωση Plan International. Όλες αφορούν κακοποίηση παιδιών και οι πέντε από αυτές έγιναν μεταξύ της 1ης Ιουλίου 2016 και 30ής Ιουνίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...


Η οργάνωση που έχει ως αντικείμενό της τα δικαιώματα των παιδιών και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, δήλωσε πως «λυπάται ειλικρινά» για το ζήτημα και υποσχέθηκε να κάνει περισσότερα για να διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες.

Την ίδια περίοδο που έγιναν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η οργάνωση δέχτηκε και εννέα καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης μεταξύ ενηλίκων εργαζομένων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;


Το σκάνδαλο της Plan International είναι το τρίτο που αποκαλύπτεται το τελευταίο διάστημα μετά από εκείνα της Save the Children και της Oxfam, ενώ πρόσφατα καταδικάστηκε για ανάλογα εγκλήματα και στέλεχος της Unicef.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share